LUCRARILE DE TAIERE LA POMII FRUCTIFERI PDF

Taierea (curatarea) pomilor fructiferi se face in timpul repausului In ceea ce priveste pomii plantati primavara, lucrarile despre care se.

Author: Brara Sharamar
Country: Belarus
Language: English (Spanish)
Genre: Music
Published (Last): 9 October 2017
Pages: 442
PDF File Size: 12.29 Mb
ePub File Size: 4.16 Mb
ISBN: 550-8-43129-113-7
Downloads: 70893
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Maugul

This site was designed with the. Cautati pe net pe pag.: Pe de alta parte, tulpina altora, la fel de curand plantati, este usor innegrita pe mai bine de jumatate din inaltime.

Paul Moraru de la OTV, chel pe cap si in cap ca marul cu vierme este sanatos,caci daca a trait viermele in el Cu stima, Traian Ianes.

Sper ca toti sa puteti simti siguranta care vine atunci cand te lasi in Mainile Domnului tau, atunci cand te predai complet. Mihai Giurgiu in 31 Ianuarie Mihai Se executa spre sf.

Va rog sa-mi trimiteti si mie un calendar al stropirii pomilor fructiferi mar, par, cires, visin, cais, piersicprun si gutui pe adresa elenastanciu yahoo. La interval de 2 zile se uda cu apa,ca sa nu se usuce aluatul si astfel sa ramana mai mult timp ud,pana isi face efectul. Sigur ca astept oamenii cu experienta, cu rezultate, sa-si spuna parerea, sa ma indrume.

Solicitati de la magazinele de specialitate insecticide pentru acesti daunatori.

Amanunte gasesti pe internet. Ionut Nu ai ptr.

Totusi o solutie si mai buna ar fi ca tulpina sa fie infasurata in hartie pana primavara, cand hartia se va inlatura. Acarienii pot de asemenea transmite virusuri pomilor fructiferi. Envidor are un mare avantaj fata de acaricidele conventionale.

Prima bifurcare se realizeaza la cm. Puteti fi linistit,pomii dvs. Buna ziua, va rog daca puteti sa-mi trimiteti calendarul stropiri pomilor si substantele folosite mihaimarut yahoo.

  ANFITRION PLAUTO PDF

Informatiile sunt bune, dar as dori dructiferi detailat despre taierea si curatirea pomilor fructiferi. Sentimentul pe care Domnul il pune in inima ta atunci cand faci slujba pe care trebuie sa o faci poii atat de complesitor ca nu ai cum sa nu-ti dai seama de el.

Endre in 12 Februarie Pt Andrei;1. Carate,Decis, Fastac, etc, ,se continua stropirile pana la 21 zile pana la recoltare.

Rimele aereaza pamintul si sint folositoare tu le poti chiar hali. La stropirea dupa inflorire,la care ma refer,am folosit insecticid Carbetox.

Nicoleta in 12 Februarie Am de pruni,as dorii sa aflu si eu substantele pentru stropire si perioada in care se stropesc. Lucrarile solului au o anumita importanta in ceea ce priveste combaterea de insecte sau larve ce se ascund sau ierneaza in sol,dar nu mi-ati relatat nimic despre stropirile de iarna,care au o importanta vitala in combaterea diferitelor boli si daunatori ex.

Lucrarile se continua pana se obtin etaje. Stropiri fundamentale pentru pomii fructiferi. Impotriva afidelor putem folosi un insecticid de contact,ca Decis sau Actara ,sau unul sistemic care intra in seva pomului ,ca de ex.

Va rog mult,as dori si eu calendarul stropirii pomilor. Anual se raresc ramurile care au crescut indesit pentru a se pastra o coroana echilibrata. Va rog sa-mi trimiteti si mie calendarul stropirilor la pomii fructiferi pe adresa nicolae68daniela yahoo.

Stropiri fundamentale pentru pomii fructiferi

Doresc doar sa autentific ideea lui Endre: Cred ca nu am folosit solutiile care trebuie si concentratiile optime. Daca e sa parodiem putin hai s-o facem: Pentru a-ti da detalii rog precizeaza cel putin inaltimea merilor. Acum toate merele sunt intepate de viespi si pica apoi. Oleocarbetox,Oleodiazol,Sinoratox etc dar haideti sa pastram decenta si pe cat posibil sa acordam un sprijin cat de cat celor ce pun intrebari serioase,sau vor sa fie ajutati in dif. Un timp lastarii au crescut normal insa de cateva saptamani frunzele lastarilor taire exagerat de galbene.

  JULIA KRISTEVA INTERTEXTUALIDAD PDF

Multumesc tuturor ca nu ati raspuns solicitarilor mele. Va rog informati-ma si pe mine ce stropiri se fac in perioada de iarna pomilor: Cu prunii nu am reusit pana acum sa culeg mai mult de 20kg de prune din toti pomii pe sezon.

Articole mai detaliate despre altoirea trandafirului si a pomilor fructiferi. Se executa pe timp insorit, dar temperatura sa nu depaseasca C Sunt si substante contrafacute, nu isi fac treaba. Este important sa specificati si zona geografica in care sunt amplasati pomii, pt.

Daca exista situatii de stres lipsa apei, atac de boli sau daunatori ,el pastreaza atit cit poate duce.

Stropiri fundamentale pentru pomii fructiferi

Daca vrei sa vinzi ceva trebuie sa ne dai detalii nu numai un anunt ca cel de mai sus. M-ar interesa, in mod deosebit, ce stropiri sa lucrarilee la mar ca sa nu lucrarrile faca viermi concret ce solutii sa folosesc, cum sa le administrez si cand anume. Pomii se uda rar si bine, in profunzime. Prun, Ciresi, Visin, Cais, Piersic. In jurul ciresului s-au plantat lacrimioarecare s-au inmultit si as dori sa stiu daca e posibil ca lacrimioarele sa fi afectat radacinile ciresului.