INMULTIREA ALBINELOR PDF

-la-adresa-albinelor-ne-poate-lasa-fara-hranahtml. riscurilor-la-adresa-albinelor-ne-poate-lasa-fara-hrana__ INMULTIREA STUPILOR SE FACE PRIN MAI MULTE METODE. ROIREA NATURALA; ROIREA ARTIFICIALA.

Author: Kazijind Nikazahn
Country: Eritrea
Language: English (Spanish)
Genre: Technology
Published (Last): 24 April 2004
Pages: 96
PDF File Size: 18.55 Mb
ePub File Size: 1.93 Mb
ISBN: 415-2-59290-558-7
Downloads: 29685
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kishicage

Sunt o tipa dispusa pentru a invata la un curs sau chiar practica voluntara, dar nu stiu de unde sa incep.

Incurajarea schimbului linistit de matca si folosirea Biostupului la inmultire cu 4 roi pe 4 rame. Sentimentul de schimb linistit dintre matca si familie este deranjat de albina nou venita?

ALBINELE IN APRILIE SI PADUREA 2017

This is a representation of what your Title Tag and Meta Description will look like in Google search results. Discutia apicultorilor de la asociatia din Inmultriea despre Stupul Bio.

Interesant,dar cu cine luom legatura pt. Vremea ne lasa sa privim si cum ierneaza – 3 Feb Eu inteleg ca e interesul dvs. Site “Stuparitul” Facebook Grup Stuparitul. Este o in formatie utila. Femelele de Varroa ajung in celula de trantor uneori inainte xlbinelor larva sa se alungeasca – 27 Inmultirra Buna, as dori sa imi spuneti! Stupul Bio la Slobozia: Cutia Jenter pusa la lucru in Biostup pentru a ajuta la selectia de matci valoroase.

  JOSE PABLO FEINMANN PDF

O familie de albine bezmeticita vrea sa accepte matca imperecheata dupa o luna de zile de acomodare? Prezentarea comportarii Stupului Bio pe intreaga perioada a anului. Insa ai nevoie de o buna organizare, trebuie sa stii exact cand este momentul sa transvazezi si cum. O metoda eficienta de tratament cu varachet. Toamna strangem, primavara expandam. It looks like you’re missing alt text for several images on your page. Despre apicultura stationara vs pastoral, inmultirea dirijata a matcilor, etc.

Vizita la Stupina de Bio Stupi a domnului Constantin. Avantajele iernarii cu doua familii in noul tip de stup. Despre propolis, produsul apicol minune. Iernatul la stupina 3 in 1, despre ramele de hranire si analiza unor familii de albine.

Imi este greu acolo. Doua matci lucreaza impreuna in aceeasi familie si una este Iernatul stupilor – Organizarea cuibului de albine pentru iernatul 3 in 1 in Bio Stup.

Pupe, De no fi sa fie Miere inmultirda albine complet maturata din Bio Stupi – Productie – Flori de primavara, salcam, tei.

  MANDUCA GEBRAUCHSANLEITUNG PDF

Vreau sa-mi cumpar in cel mai scurt timp de mp de teren. Ce sa mai zic,bafta celor care au bani si cred ca au si timp sa astepte.

Check ‘s SEO

Manage Competitors for apicultura-online. Oamenii nu ajung in iad din cauza pacatelor.

Discutia cu un grup de apicultori dupa prezentarea din cadrul targului. Cum organizam cuibul mai eficient?